Спідниці для зимових видів спорту

Ви одна з активних жінок, яка навіть у холодні дні року не може обійтися без занять на свіжому повітрі? І все-таки, чи хотіли б ви йти в ногу з ритмами сучасності? Забудьте на час про штани і дайте шанс зимовим спортивним спідницям брендової якості. У короткій зимовій пуховій спідниці ви будете поєднуватися з теплими легінсами, як з бавовни.

Зимова спортивна спідниця-пір’я поверх штанів ще більше зігріє попу! Елегантним виробом є зимова трикотажна спідниця в етно-дизайні, а екстравагантність представлена ​​зимовою моделлю асиметричного крою з боковою застібкою-блискавкою. Зимова спідниця міді з пір’ям кольору хакі, чорного, синього та сірого кольору – ідеальний вибір для жінок, які люблять гуляти по засніженому ландшафту. Молоді кішки віддають перевагу коротким зимовим одягам блискучих кольорів, таких як синій, сріблястий і золотий.

Зимова коротка жіноча стьобана спідниця на двосторонній блискавці

Зимова коротка жіноча стьобана спідниця з двосторонньою блискавкою у двокольоровому дизайні – це сучасна та поза часом. Спідниця з квітковим малюнком призначена для застібання на бічну двосторонню блискавку.

Ціна на момент огляду: 454 Грн

Коротка джинсова спідниця з каньєром і застібкою на блискавку спереду

Який предмет не повинен бути відсутнім у гардеробі жодної жінки? Так, джинсовий одяг. Якщо вам потрібен привабливий предмет, який можна використовувати в багатьох випадках і який ніколи не вийде з моди, то ця джинсова міні-спідниця — це саме те.

Ціна на момент огляду: 726 Грн