Спідниця з під’юбником

Хоча моделі принцеси вже не в моді, існує ряд спідниць з під’юбниками. Ви можете подумати, що під’юбник вам не потрібен, але в деяких випадках він є необхідністю. Якщо ви одягнете красиву плісировану і багатошарову спідницю до колін і підете на бал, ви оціните під’юбник. Тільки уявіть, що ви йдете на танцпол, і під час обертання у вас не буде нижньої спідниці. Ви, звичайно, не хочете, щоб вас звинувачували за світські події.

Спідниці з під’юбниками найчастіше багатошарові, плісе, пачки, соціальні. Це теж спідниця з під’юбником прозора і злегка напівпрозора, адже вона просто летить! Багатошарові гумові деталі підійдуть не тільки для танцполу, але і для роботи або вечері в ресторані. Спідниці можуть мати під’юбник, навіть якщо вони зроблені з дуже тонкого гладкого матеріалу. З під’юбкою кожна жінка буде більш впевненою в собі. Довгі, короткі та міді-комплекти яскравих кольорів або в горошок і смужку на танцполі не обійтися без під’юбника.

Довга спідниця з декоративними оборками і золотим принтом

Вам не вистачає у вашому гардеробі спідниці, яка б була зручною, ідеально сиділа і яку можна було б носити практично всю весну і літо? Довга спідниця зберігає приємну прохолоду влітку та захищає ноги від сонячних опіків. Модель в позачасовому дизайні підходить кожному. Ви будете вдячні за цю річ у своєму гардеробі.

Ціна на момент огляду: 1 362 Грн

Чорна плісована спідниця довжини міді

Жіноча плісована спідниця MEERA – це абсолютна перлина літа. Легкий і повітряний матеріал, тверда гума на талії і два красиві кольори. Підійде не тільки для кросівок і більш коротких трюків. Якщо ви шукаєте зірку своїх літніх нарядів, ви її щойно знайшли.

Ціна на момент огляду: 454 Грн

Плісирована чорна спідниця з фатину сучасної довжини міді

Плісирована спідниця сучасної довжини міді в чорному дизайні виділяється своїм незмінним і зручним кроєм. Спідниця розроблена з еластичною талією. Виготовлена з якісного та приємного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 908 Грн

Довга жіноча спідниця з легкого та приємного матеріалу

Ви також любите сучасний, але водночас зручний одяг? А ще кращі, які можна підібрати майже до кожного вбрання? Тоді ця красива жіноча спідниця не може бути відсутнім у вашому гардеробі. Це також може бути ідеальним джерелом натхнення для чоловіків, коли справа доходить до отримання подарунка для їх другої половинки.

Ціна на момент огляду: 1 058 Грн

Жіноча спідниця-плісе довжини міді до еластичної талії

Дівчата, якщо ви страждаєте від оригінальних і неповторних моделей, які не набридають і відзначаються якістю навіть після багатьох років носіння, то ця модель створена для вас. Спідниця, яка забезпечує комфорт і є справою, яку не можна пропустити. Це додає привабливості.

Ціна на момент огляду: 605 Грн