Спідниця з оборкою

Шукаєте нову модну річ для свого гардеробу, але не хочете занадто багато експериментувати? Візьміть золоту середину і придбайте плісировану спідницю, адже вона може бути м’якою і елегантною, а також сексуальною і бажаною. Немає меж для фантазії. Останніми роками з’являється досить пристойна складка вгорі, яка приємно підкреслює, а часом і розкриває жіночі переваги.

Вишенькою на торті можна назвати спідниці зі складками і рюшами, наприклад з еластичною талією, ніжні романтичні моделі з квітковим принтом і бантом, парадні спідниці до колін зі складками. Також варто згадати довгі деталі, спідниці вище колін з бічними складками, асиметричні вироби зі складками на всю довжину або спідниці-трапеції з чарівним принтом і складками. Подаруйте своєму гардеробу модні моделі, які ніколи не вийдуть з моди. Незалежно від того, чорні вони, білі чи червоні, довгі чи міні!

Сучасна міні-спідниця зі складками чорного кольору

Сучасна міні-спідниця зі складками чорного дизайну забезпечує комфорт протягом усього дня. Спідниця комфортного, незмінного крою – незмінна річ. Він не вийде з моди. Він не втомлюється навіть через роки. Виготовлена з приємного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 317 Грн

Довга спідниця з декоративними оборками і золотим принтом

Вам не вистачає у вашому гардеробі спідниці, яка б була зручною, ідеально сиділа і яку можна було б носити практично всю весну і літо? Довга спідниця зберігає приємну прохолоду влітку та захищає ноги від сонячних опіків. Модель в позачасовому дизайні підходить кожному. Ви будете вдячні за цю річ у своєму гардеробі.

Ціна на момент огляду: 1 362 Грн

Стильна жіноча коротка спідниця з непомітним принтом

Шукаєте підходящу модель спідниці для тропічної погоди? Бажаєте бути стильними навіть у спекотні дні? Вибираєте спідницю для відпустки? Хотіли б купити коротку спідницю, але ще не наважилися, а тим більше не знайшли підходящу модель? Тоді повірте, що ця спідниця – унікальний вибір.

Ціна на момент огляду: 1 029 Грн

Жіноча джинсова спідниця з запахом

Світла джинсова спідниця традиційного синього відтінку не повинна бути в літньому гардеробі жодної жінки. Тому, якщо вам не вистачає такого, обов’язково уважно придивіться до цієї моделі та подумайте про її покупку. Райдужні спідниці переконають вас, що джинсова тканина незамінна, універсальна і надзвичайно приємна.

Ціна на момент огляду: 423 Грн

Чорна плісована спідниця довжини міді

Жіноча плісована спідниця MEERA – це абсолютна перлина літа. Легкий і повітряний матеріал, тверда гума на талії і два красиві кольори. Підійде не тільки для кросівок і більш коротких трюків. Якщо ви шукаєте зірку своїх літніх нарядів, ви її щойно знайшли.

Ціна на момент огляду: 454 Грн

Плісирована чорна спідниця з фатину сучасної довжини міді

Плісирована спідниця сучасної довжини міді в чорному дизайні виділяється своїм незмінним і зручним кроєм. Спідниця розроблена з еластичною талією. Виготовлена з якісного та приємного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 908 Грн

Спідниця Puma довжини міді до еластичної талії та з ефектними складками

Жіноча спідниця Puma сучасної та зручної довжини міді сконструйована на еластичній талії з інтегрованим шнурком для можливого регулювання окружності. Має ефектний шнурок збоку. Спідниця виготовлена з якісного та зручного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 1 497 Грн

Стильна одноколірна спідниця приємного крою

Це один з основних предметів жіночого гардеробу. Якщо у вас ще немає моделі спідниці, яку можна використовувати в багатьох випадках і створити в уяві безліч варіантів одягу як для офіційних, так і для неофіційних випадків, тоді придбайте цю чудову річ

Ціна на момент огляду: 1 500 Грн

Жіноча максі спідниця з малюнком в стилі бохо

Жіноча довга спідниця з малюнком виконана з приємного і повітряного матеріалу. Сучасна спідниця максі в стилі бохо підходить для повсякденного носіння. Завдяки цьому ви переживете спекотні дні стильно та комфортніше.

Ціна на момент огляду: 1 514 Грн

Сексуальна жіноча спідниця облягаючого крою зі шкірозамінника

Чарівна жіноча спідниця на будь-який випадок. Він підкорює з першого погляду своїм кольором і вишуканим кроєм. Вона сексуальна. Він обіймає ваші вигини. Комбінуйте жіночі спідниці Koucla з блузкою і туфлями на підборах і вирушайте на роботу, зустріч або побачення.

Ціна на момент огляду: 1 230 Грн

Жіноча чорна спідниця-балон із ремінцем зі штучної шкіри

Чорний – запорука елегантності. Але якщо ви хочете чогось більшого, ніж просто чорну спідницю, то у вас це є. Сексуальна річ, яка пожвавить ваш наряд. Підходящий вибір навіть для тих дам, які просто віддають перевагу штучній шкірі натуральній.

Ціна на момент огляду: 454 Грн

Жіноча міні-спідниця з візерунком зі складками та воланами

Жіноча спідниця LADIES` SKIRT з пристойним малюнком у короткій сексуальній довжині виготовлена з приємного матеріалу. Сучасна спідниця з ефектними складками виконана на комфортній еластичній талії.

Ціна на момент огляду: 196 Грн

Плісирована спідниця з квітами сучасного крою в стилі А

Купіть цю модну жіночу міні-спідницю, щоб ваш гардероб процвітав. Хоча правда в тому, що він настільки красивий, приємний і практичний, що у вашому гардеробі не стане дуже жарко, адже стане майже однорідним. Не дивно. Хто б устояв перед цією привабливою моделлю?

Ціна на момент огляду: 567 Грн

Біла літня спідниця короткої довжини, прикрашена перфорованою вишивкою

Коротка спідниця з перфорованою вишивкою виконана на еластичному поясі. Завдяки крою та якісному матеріалу забезпечує комфорт. Біла спідниця підходить як для повсякденного, так і для більш офіційних нарядів.

Ціна на момент огляду: 514 Грн

Клетка спідниця сексуальної короткої довжини з воланами

Є предмети, які порадують своєю ціною та позачасовістю. Вони також впевнені, що ви завжди будете в них. Вони також є запорукою успіху. Вони ніколи не загубляться у вашій шафі і завжди стануть у нагоді. Відзначений нагородами стенд включає короткі спідниці в картатий дизайн.

Ціна на момент огляду: 295 Грн

Спідниця з візерунком обгортого крою з бічним розрізом

Вам подобаються цікаві речі, які привертають увагу з першого погляду? Ви віддаєте перевагу моделям у своєму гардеробі, які не нудні, десяток? Хочете спідницю, яка підкреслить стиль вашого вбрання? Тоді виберіть цю модель. Це додає привабливості та сексуальності.

Коротка жіноча спідниця, прикрашена воланами та поясом

Бажаєте пожвавити свій гардероб цікавою моделлю спідниці? Хочете коротшу модель? Ваша ідея — одноколірний варіант для легкого поєднання з іншим одягом? Ви мрієте про привабливу спідницю в шкіряному образі?

Ціна на момент огляду: 769 Грн