Спідниця в клітку

Ви грайлива, весела та елегантна істота? У зв’язку з цим вас задовольнять нестаріючі спідниці в клітку і клітку, які підійдуть струнким дівчатам і старшому поколінню. Підлітки люблять міні-комплекти, в яких виділяються їх витончені ніжки. Жінки тридцяти і зрілого віку віддають перевагу коротким картатим спідницям і моделям міді. Якщо у вас не дуже сильні стегна, побалуйте себе спідницею в плісе. Ви будете в ньому непереборні!

Короткі спідниці в клітку і шотландку з широкою талією, де складка починається трохи нижче, створять гарну фігуру і подовжать ноги. Повсякденна літня спідниця в куб на товстій гумці ідеально підійде для спекотних літніх днів. Коротка спортивна картата спідниця з щільною талією прямого крою підійде навіть жінкам більш повних форм. Спідниці в клітку також можуть мати мереживні або шкіряні вставки, завдяки яким моделі освіжаться. Картаті і картаті візерунки носять взимку і влітку. У холодніші дні року ведуть сірий, чорний і синій. Навесні знову рожеві, блакитні, зелені та білі.

Коротка жіноча спідниця в клітку із завищеною талією

Шукаєте унікальну спідницю, яка б ідеально сиділа на вас, змусила вас почуватись у ній красивою та водночас мала невимушеність, а отже веселу та грайливу? Тоді ця чорна спідниця-футляр від Gate — саме те, що ви шукаєте. Його дизайн вражає з першого погляду.

Ціна на момент огляду: 527 Грн

Шотландська спідниця з воланами довжиною до коліна

Спідниця з оборками в клітку – чудовий одяг для повсякденного носіння. Завдяки кольоровій композиції анісу та зеленого, з ним дуже легко поєднувати та створювати незліченну кількість нарядів. З ним ідеально поєднуються як босоніжки на низькому ходу, так і класичні кеди, тому його можна надати спортивній елегантності.

Еластична сіра картата спідниця-олівець з жаккарду

Фігуру підкреслює спідниця на блискавці та розріз. Актуальна жакардова спідниця від BODYFLIRT з розрізом на спині, який можна індивідуально регулювати за допомогою блискавки.

Ціна на момент огляду: 378 Грн

Жіноча коротка спідниця в клітку із застібкою спереду

Картата міні-спідниця застібається спереду на блискавку та гудзики. Має кишені спереду і ззаду. Сучасна спідниця виконана з якісного та приємного матеріалу. Його можна використовувати цілий рік.

Ціна на момент огляду: 527 Грн