Кругові літні спідниці

З настанням спекотних днів у році жінки набагато більше розкривають свої вигини. Однак найкраще вони почуваються в літніх спідницях, які прикривають неприємні частини тіла, але і дозволяють їм хитро виділятися. Абсолютно дивовижна довга спідниця з характерним асиметричним принтом бірюзового, чорного та жовтого кольорів. Невеликі складки і широка гумова талія – це само собою зрозуміло. Додайте чорний топ, білі босоніжки на танкетці і все!

Абсолютним хітом є спідниця максі з широкою помаранчевою гумовою талією та принтом помаранчевих відтінків! Максі літні розкльошені спідниці в одному кольорі також мають свою красу – в хід червоний, рожевий, фіолетовий, зелений і білий. Ви полюбите картаті і смугасті спідниці в лускавому стилі. Упаковки і спідниці з великим розрізом мають свою чарівність не тільки на пляжі. Розвіваються літні спідниці припадуть до душі вагітним жінкам і дамам із зайвими кілограмами!

Жіноча джинсова спідниця з запахом

Світла джинсова спідниця традиційного синього відтінку не повинна бути в літньому гардеробі жодної жінки. Тому, якщо вам не вистачає такого, обов’язково уважно придивіться до цієї моделі та подумайте про її покупку. Райдужні спідниці переконають вас, що джинсова тканина незамінна, універсальна і надзвичайно приємна.

Ціна на момент огляду: 423 Грн

Міні-спідниця старовинного рожевого кольору з оборками

Бажаєте оживити свій гардероб гарною та якісною річчю? Вам подобаються моделі, які не тільки не виходять з моди, але й пропонують універсальне використання? Тоді повністю покладіться на цю сексуальну модель спідниці. Він пожвавить ваш гардероб і додасть вам свіжості.

Ціна на момент огляду: 1 514 Грн

Шотландська спідниця з воланами довжиною до коліна

Спідниця з оборками в клітку – чудовий одяг для повсякденного носіння. Завдяки кольоровій композиції анісу та зеленого, з ним дуже легко поєднувати та створювати незліченну кількість нарядів. З ним ідеально поєднуються як босоніжки на низькому ходу, так і класичні кеди, тому його можна надати спортивній елегантності.

Жіноча спідниця з запахом із незмінним квітковим орнаментом

Приталена квітчаста спідниця незмінного крою з запахом забезпечує комфорт і підкреслює фігуру. Жіноча спідниця міді облягаючого крою пожвавлена бантом збоку. Виготовлена з приємного, легкого і повітряного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 983 Грн

Чорна плісована спідниця довжини міді

Жіноча плісована спідниця MEERA – це абсолютна перлина літа. Легкий і повітряний матеріал, тверда гума на талії і два красиві кольори. Підійде не тільки для кросівок і більш коротких трюків. Якщо ви шукаєте зірку своїх літніх нарядів, ви її щойно знайшли.

Ціна на момент огляду: 454 Грн

Плісирована чорна спідниця з фатину сучасної довжини міді

Плісирована спідниця сучасної довжини міді в чорному дизайні виділяється своїм незмінним і зручним кроєм. Спідниця розроблена з еластичною талією. Виготовлена з якісного та приємного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 908 Грн

Жіноча максі спідниця з малюнком в стилі бохо

Жіноча довга спідниця з малюнком виконана з приємного і повітряного матеріалу. Сучасна спідниця максі в стилі бохо підходить для повсякденного носіння. Завдяки цьому ви переживете спекотні дні стильно та комфортніше.

Ціна на момент огляду: 1 514 Грн

Чорна сучасна плісирована спідниця

Чорна спідниця А-силуету асиметричного крою з написами DIVA на широкому еластичному поясі.

Ціна на момент огляду: 527 Грн

Асиметрична гумова спідниця на талії сірого кольору

Зробіть себе щасливим. Як і з чим? Поповніть свій гардероб ефектною, але практичною моделлю спідниці. Це ставка на безпеку, гарантія задоволення та гарантія успіху та позачасу. Стильна спідниця асиметричного крою пожвавить ваш наряд.

Ціна на момент огляду: 340 Грн