Елегантна спідниця довжиною до колін

Звичайно, у вашому гардеробі вже є гарний ряд спідниць різної довжини, але чи не забули ви про світську спідницю до колін? Якщо ви вважаєте цю довжину нецікавою, повірте, що ви будете використовувати її багато разів. Знамениті урочистості, гості на весілля та випускні та інші варіанти заохочують надягати парадну спідницю до колін.

Спідниці довжиною до колін позбавлять вас від можливого збентеження і запропонують комфорт. Для святкового сезону ідеально підійдуть злегка підібрана спідниця лосось із щільною ширшою талією або рожева модель з дрібними квіточками прямого крою. Вашими улюбленими стануть спідниці довжиною до коліна або шматки асиметричного крою контрастних кольорів. Для світських заходів підійде і романтична біло-бірюзово-рожева спідниця з ефектом блиску або мереживним варіантом. Напівпрозорі чорні спідниці до колін розтягуються або пухнасті найкраще прикрасять ваші ніжки. Зрештою, ми збережемо світські спідниці-пачки, які по достоїнству оцінять екстравагантні леді та стрункі дівчата.

Чорна спідниця з сексуальним розрізом і зручною застібкою

Жінки, яка спідниця не повинна бути відсутнім у вашому гардеробі? Який з них безпечний? Повірте, ця модель не вийде з моди. Це не тільки додасть вам привабливості та впевненості в собі.

Ціна на момент огляду: 1 230 Грн

Еластична сіра картата спідниця-олівець з жаккарду

Фігуру підкреслює спідниця на блискавці та розріз. Актуальна жакардова спідниця від BODYFLIRT з розрізом на спині, який можна індивідуально регулювати за допомогою блискавки.

Ціна на момент огляду: 378 Грн

Жіноча чорна бавовняна спідниця з мереживним подолом

Жіноча бавовняна спідниця чорного кольору з мереживним подолом пожвавить ваш не тільки літній наряд. Він відрізняється своїм кроєм і якісним матеріалом.

Ціна на момент огляду: 567 Грн

Міні-спідниця з принтом і тонким розрізом спереду

Міні-спідниця CROPP з дрібним принтом має непомітний розріз спереду. Він призначений для застібки ззаду. Виготовлена з приємного матеріалу. Ви носите його в багатьох випадках.

Ціна на момент огляду: 695 Грн

Чорна жіноча спідниця Armani Exchange приталеного крою

Як оживити гардероб? Що робить тебе щасливим? Яку спідницю вибрати, якщо ви віддаєте перевагу якість кількості? Тут модель спідниці, яка збуджує комфортом і в той же час ефектно підкреслює чарівність вашого силуету. Він підходить для будь-якого випадку. З ним можна легко створити безліч варіантів ідеального вбрання.

Ціна на момент огляду: 1 454 Грн

Стильна одноколірна спідниця приємного крою

Це один з основних предметів жіночого гардеробу. Якщо у вас ще немає моделі спідниці, яку можна використовувати в багатьох випадках і створити в уяві безліч варіантів одягу як для офіційних, так і для неофіційних випадків, тоді придбайте цю чудову річ

Ціна на момент огляду: 1 500 Грн

Коротка бавовняна спідниця прямого крою різних кольорів

Базовий елемент жіночого гардеробу? Пряма спідниця з стрейчевого трикотажу! Прямий крій підходить будь-якій фігурі. Еластичний пояс. Еластичний трикотаж. Довжина вище коліна.

Ціна на момент огляду: 529 Грн

Одноколірна трикотажна спідниця прямого крою з еластичною талією

Шукаєте спідницю, яку б використовували особливо в осінньо-зимовий сезон або просто в холодну пору року? Вам подобаються сучасні, якісні та позачасові моделі? Тоді ви будете в захваті, а ваш гардероб пожвавить ця одноколірна спідниця. Ви можете вибрати один із двох кольорових варіантів.

Ціна на момент огляду: 340 Грн

Жіноча спідниця-плісе довжини міді до еластичної талії

Дівчата, якщо ви страждаєте від оригінальних і неповторних моделей, які не набридають і відзначаються якістю навіть після багатьох років носіння, то ця модель створена для вас. Спідниця, яка забезпечує комфорт і є справою, яку не можна пропустити. Це додає привабливості.

Ціна на момент огляду: 605 Грн