Довгі спідниці оверсайз

Не всі жінки можуть похвалитися фігурою шинка, і марно шукають ідеальне вбрання для своїх більш повних форм. У будь-якому випадку, вони не повинні віддавати перевагу вимушеному одягу. Довгі спідниці оверсайз. У спекотні літні дні в довгих штанях не стояти, а в спідниці можна! Вибирайте моделі з квітковими та етно мотивами, а також однотонні вироби!

Максі-спідниці зараз в курсі, а також будуть служити більш повними формами. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати відповідного кандидата. Довгі спідниці оверсайз рясніють в більшості випадків з широкою талією, яка оптично стягує і трохи підтягує живіт, стегна і сідниці. Завдяки йому персонаж більш формальний і більш спрямований. Спідниці максі для худеньких доступні в багатьох літніх і темних кольорах. Він вразить зшиванням, мереживом і зшиванням окремих деталей. Робота – ідеальна шифонова спідниця з широкою твердою талією і трохи розширеним кроєм. Нарешті, можна порекомендувати асиметричну спідницю максі з гумовою талією. Ніщо не зрівняється з ними!

Довга спідниця з декоративними оборками і золотим принтом

Вам не вистачає у вашому гардеробі спідниці, яка б була зручною, ідеально сиділа і яку можна було б носити практично всю весну і літо? Довга спідниця зберігає приємну прохолоду влітку та захищає ноги від сонячних опіків. Модель в позачасовому дизайні підходить кожному. Ви будете вдячні за цю річ у своєму гардеробі.

Ціна на момент огляду: 1 362 Грн

Асиметрична довга плісирована спідниця металевого дизайну

Асиметрична довга плісирована спідниця металевого дизайну привертає увагу та безпомилкова. так і ти будеш у цій гарній спідниці. Жіноча плісирована спідниця виконана з приємного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 605 Грн

Жіноча спідниця з запахом із незмінним квітковим орнаментом

Приталена квітчаста спідниця незмінного крою з запахом забезпечує комфорт і підкреслює фігуру. Жіноча спідниця міді облягаючого крою пожвавлена бантом збоку. Виготовлена з приємного, легкого і повітряного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 983 Грн

Вузька довга спідниця сучасного дизайну в смужку

Вам подобаються якісні вироби, які вирізняються комфортом і позачасовим дизайном? Бажаєте поповнити свій гардероб цікавою моделлю спідниці, яка залишить вас у найкращій компанії? Вам подобаються речі, які зручні та водночас сексуальні? Тоді ця спідниця не може бути відсутнім у вашому гардеробі.

Ціна на момент огляду: 1 029 Грн

Синя спідниця на пів довжини з передніми гудзиками

Зручна в’язка, сучасна довжина, спокусливі деталі… спідниця середньої довжини з гудзиками бренд Isabella знає, як підкреслити жіночу красу! Прямий крій підійде кожному персонажу. Еластичний ребристий трикотаж. Плоска еластична талія. 2 глибокі прорізи спереду. Застібання на гудзики. Прямий низ. Прати в машині.

Ціна на момент огляду: 476 Грн

Асиметрична гумова спідниця на талії сірого кольору

Зробіть себе щасливим. Як і з чим? Поповніть свій гардероб ефектною, але практичною моделлю спідниці. Це ставка на безпеку, гарантія задоволення та гарантія успіху та позачасу. Стильна спідниця асиметричного крою пожвавить ваш наряд.

Ціна на момент огляду: 340 Грн