Довга спідниця з розрізом

Дивлячись на шафу, ви думаєте, чогось не вистачає? Це прозора спідниця з розрізом. Ти боїшся його носити? Не хвилюйтеся, щілина не завжди має бути дуже глибокою. Якщо ви не хочете бути занадто зухвалою, віддайте перевагу спідницям з розрізом не вище 10 сантиметрів. До них підійде структурований топ і светр. Ви чули про спідницю на блискавці? Це чудовий вибір. Ви самі вирішуєте, наскільки ваші ноги будуть оголені.

Вам подобається демонструвати свої сексуальні вигини? Віддайте перевагу сміливому глибокому розрізу, який розрізається по діагоналі і тягнеться до точки у верхній половині стегон. Цей предмет підходить для світських заходів, точно не для роботи. Спідниці-спідниці також можуть бути повсякденними. Джинсові або спортивні моделі з розрізом просто чудово виглядають, як і спідниці міді з розрізом, обгорнутим навколо тіла.

Чорна спідниця з сексуальним розрізом і зручною застібкою

Жінки, яка спідниця не повинна бути відсутнім у вашому гардеробі? Який з них безпечний? Повірте, ця модель не вийде з моди. Це не тільки додасть вам привабливості та впевненості в собі.

Ціна на момент огляду: 1 230 Грн

Жіноча спідниця з запахом із незмінним квітковим орнаментом

Приталена квітчаста спідниця незмінного крою з запахом забезпечує комфорт і підкреслює фігуру. Жіноча спідниця міді облягаючого крою пожвавлена бантом збоку. Виготовлена з приємного, легкого і повітряного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 983 Грн

В’язана вузька спідниця з сексуальним розрізом в однотонному дизайні

Жіноча спідниця LADIES` SKIRT в однотонному чорному дизайні виготовлена з якісного, комфортного матеріалу. Сексуальний розріз підкреслює унікальність моделі. Жіноча вузька спідниця улесливого крою підкреслить ваш силует.

Ціна на момент огляду: 605 Грн

Вузька спідниця сучасної довжини міді з розрізом зі штучної шкіри

Спідниця зі штучної шкіри сексуального крою вразить і додасть привабливості. Красива спідниця зі штучної шкіри з розрізом спереду. Застібка на ґудзик і блискавку, облягаючий крій і занижена талія.

Ціна на момент огляду: 1 362 Грн

Розкішна монохромна довга спідниця Calvin Klein з розрізом

Спідниці з колекції Calvin Klein захоплюють з першого погляду. Чудова лялька з якісного матеріалу в зручному довгому розмірі. Унікальності додає оживлення у вигляді довгого розрізу.

Ціна на момент огляду: 4 392 Грн

Вузька довга спідниця сучасного дизайну в смужку

Вам подобаються якісні вироби, які вирізняються комфортом і позачасовим дизайном? Бажаєте поповнити свій гардероб цікавою моделлю спідниці, яка залишить вас у найкращій компанії? Вам подобаються речі, які зручні та водночас сексуальні? Тоді ця спідниця не може бути відсутнім у вашому гардеробі.

Ціна на момент огляду: 1 029 Грн

Синя спідниця на пів довжини з передніми гудзиками

Зручна в’язка, сучасна довжина, спокусливі деталі… спідниця середньої довжини з гудзиками бренд Isabella знає, як підкреслити жіночу красу! Прямий крій підійде кожному персонажу. Еластичний ребристий трикотаж. Плоска еластична талія. 2 глибокі прорізи спереду. Застібання на гудзики. Прямий низ. Прати в машині.

Ціна на момент огляду: 476 Грн

Спідниця з візерунком обгортого крою з бічним розрізом

Вам подобаються цікаві речі, які привертають увагу з першого погляду? Ви віддаєте перевагу моделям у своєму гардеробі, які не нудні, десяток? Хочете спідницю, яка підкреслить стиль вашого вбрання? Тоді виберіть цю модель. Це додає привабливості та сексуальності.